DualArt Design

Proiecte tip

Proiectul tip - o solutie rapida, ieftina, rezistenta pentru un proiect de arhitectura.

Proiectul tip este solutia cea mai rapida, iefina si sigura pentru realizarea unei case. Avantajul acestora este durata scurta de executie. In aproximativ o satamana puteti avea proiecul pentru autorizatie, proiectul tehnic si detaliile de executie. Un alt avantaj al proiectelor tip este costul redus al acestora. Un aspect foarte important este posibila vizualizarea proiectului inainte de al cumpara, astfel veti sti dinainte cum va arata casa dumneavoastra.

 

Proiectele tip se incadreaza in 3 tipuri de pachete, in functie de gradul de detaliere al acestora:

Continutul proiectului
1. DTAC - Pachet pentru autorizare.

 Cuprinde:
 - Proiectul de autorizare a constructiei (DTAC) - arhitectura, rezistenta si instalatii;
 - Fise tehnice si cerere pentru obtinerea autorizatiei.

2. DTAC + PT structura

Cuprinde:
- Proiect de autorizare (DTAC): arhitectura, rezistenta, instalatii si proiect tehnic pentru structura.
 

3. PT  +  DE 

* Cuprinde:
 Proiectul pentru autorizatia de constructie, proiectul tehnic pentru arhitectura, structura,  instalatii si detalii de executie lista cu cantitati de materiale si tabloul de tamplarie.

 

Acest tip de proiect este recomandat pentru cei care nu au o idee clara despre proiectul de arhitectura sau produsul de arhitectura pe care il doresc, pentru cei care doresc o varianta mai ieftina si mai rapida pentru obtinerea autorizatiei de constructie.

 

Concluzie:

Proiectul tip este o solutie ieftina, rapida in redactarea proiectului pentru obtinerea autorizatiei de constructie si durabila pentru realizarea de proiecte pentru arhitectura, instalatii si rezistenta.