DualArt Design

Plan urbanistic general - pug

 

Plan Urbanistic General P.U.G.- Regulament General de Urbanism, (regulament de urbanism general, regulament general de urbanism RLU, plan de urbanism general)

 

Planul Urbanistic General ( PUG-ul) - este un studiu ce porneste de la planurile de amenajare a teritoriului national. Acesta preia informatiile din documentatiile de urbanism aprobate si furnizeaza o strategie de dezvoltare pentru urmatorii 10-15 ani. PUG-ul poate face propuneri de dezvoltare pe termen mediu si lung.

Un plan urbanistic bine realizat trebuie sa analizeze toate problemele acelei asezari umane si sa propuna solutii pentru acestea. Din perioada de analiza se extrage un diagnostic , se propune o viziune - imaginea finala peste 15 ani. (Ex: Portul Constanta cel mai mare port European in 2035)

In urma acestei planificari strategice si operationale se vor obtine anumite directii de actiune, un regulament pentru intreg teritoriul studiat.

Un Plan de Urbanism General va conduce o asezare umana spre o dezvoltare controlata pentru evitarea aglomerarilor, sau al activitatilor nepotrivite ca apropiere - ex: zona industriala vecina cu zona de locuit - rezulta poluare fonica si cu noxe, astfel cele doua categorii trebuiesc separate.

Planul Urbanistic General urmareste aplicarea legislatiei in vigoare din punct de vedere architectural si urbanistic.

 

Firma Dual Art Design realizeaza Planuri Urbanistice Generale pentru asezari umane de tip comune, orase, municipii.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati prin Emai sau prin telefon. (aceste informatii le puteti gasi in zona de contact.)

 

 

 

PUG Calarasi

PUG Calarasi - Plan Urbanistic General Calarasi in colaborare cu Arh. Constantin P.