dual art
dual art

dual-art top

Home

Ultimele stiri
 • 2015-11-04

  Proiect prevenire incendii
  Proiect prevenire incendii SC. Dual Art Design Srl realizeaza proiecte de instalat de detectie, prevenire  si almare incendii la pretul de 1 euro/mp.   detalii
 • 2012-05-23

  Plan Urbanistic Detaliu 500euro
  Plan Urbanistic Detaliu 500euro    Plan Urbanisc Detaliu - PUD incepand de la 500 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Detaliu… detalii
 • 2010-11-01

  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro
  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro    Plan Urbanistic Zonal - PUZ incepand de la 700 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Zonal… detalii

 

Aceasta este pagina principala a departamentului de arhitectura al firmei de proiectare DUAL ART DESIGN.

Dual Art Design ofera servicii de Arhitectura si Urbanism, Amenajare Peisagera si Design de Interior.

Din aceste domenii au derivat o serie de studii si discipline inrudite . Coroborarea informatiilor din domenii de arhitectura, urbanism, inginerie structurala, arta plastica, design, amenajarea teritoriului, geografie urbana, ecologie, sociologie, psihologie si multe altele au produs asezari umane variate ce pot fi calculate prin sisteme matematice complexe. Fiecare din aceste discipline, furnizeaza si foloseste informatii conplexe catre si dinspre alte discipline inrudite.

Proiectul de arhitectura are rolul de a construi eficient, estetic si mai ales sa fie rezistent in timp prin solutiile tehnice alese si impuse (la fel cum spunea arhitectul antic Vitruvius despre calitatile unei cladiri: „ utilitas, venustas, firmitas").

Prin proiectele noastre de arhitectura veti obtine o folosire optima a spatiului si simultan o calitate crescuta a calitatii vizuale. In acelasi timp veti obtine si un cost minim de investitie. Planificati mai intai si construiti apoi, pentru a preintampina problemele de mai tarziu legate de costurile inutile si mari de executie sau de utilizare si intretinere!

Proiectul de arhitectura contine doua faze :

 1. Documentatie tehnica pentru autorizatie de construire (DTAC - PAC) - este necesar pentru obtinerea autorizatiei de construire si realizarea constructiei sub forma legala.
 2. Proiectul tehnic (PT) - este necesar pentru realizarea constructiei si contine detalile necesare pe santier .

Alte servicii in domeniul arhitecturii executate de DUAL ART DESIGN sunt:

 1. Concept design - are rolul de a stabili cum va arata cladirea inaintea intocmirii proiectului de arhitectura.
 2. Reprezentari 3D - crearea unui model virtual al constructiei prezentata in proiect.
 3. Inserarea in sit real - se creaza o "imagine" a zonei unde se doreste construirea edificiului. Aceasta "imagine"  poate fi generata pe calculator sau intocmita cu ajutorul unor fotografii facute preliminar.

Un alt domeniu in care firma DUAL ART DESIGN ofera sevicii este acela al Urbanismului si a Amenajarii Teritoriului

Urbanismul si Amenajarea Teritoriului au ca rol abordarea sistemica a asezarilor umane de la macroteritorii spre microteritorii. Astfel o abordare la nivel general pentru teritoriul unei tari va avea rezultate mult mai bune decat o suma de abordari locale. Astfel Urbanismul si Amenajarea Teritoriului studiaza asezarile umane din mai multe puncte de vedere, prelucrand datele obtinute din alte domenii precum topografia, sociologia, statistica, geografia, arhitectura, economia, arhitectura si le foloseste pentru a realize un diagnostic in care sunt evidentiate punctele tari si punctele slabe ale zonei studiate, precum si oportunitatile de dezvoltare sau amenintarile externe ce pot afecta pozitiv sau negativ dezvoltarea unui teritoriu. Acest principiu poate functiona de la scara globala pana la structurarea unei intersectii.

Proiectul de urbanism are ca rol si incadrarea constructiei dorite in parametrii legislativi in vigoare.

Site-uri Partenere pe care le puteti vizita :

http://www.urbanism-arhitectura.ro/

 

 


dual-art bottom


Valid XHTML 1.0 Transitional

     
  Link exchange  
  Giggle.ro | Calcul-tva.ro | Herbalist.ro