AMENAJARI INTERIOARE

Amenajari interioare - Design de interior pentru case, vile, apartamente si garsoniere, cluburi, restaurante si baruri

 

Amenajare garsoniera

 

Proiectele de amenajari interioare au rolul de a imbunatati calitatea vizuala si functionala a unui spatiu, fie el locuinta, birou, restaurant, club, etc. Odata cu aceasta crestere a calitatii arhitecturale se urmareste o crestere a valorii atat imobiliare cat si de reprezentare al spatiului.
Utilizatorul beneficiar al spatiului va simti o imbunatatire a confortului si va fi atras sa petreaca mai mult timp in acest spatiu placut si echilibrat.

Mijloacele de modelare ale acestor spatii se fac prin utilizarea unui concept de plecare, care e stabilit de comun acord cu beneficiarul, in functie de doleantele acestuia si de personalitatea spatiului modelat.

Cabinet medicalProiectul de amenajari interioare cuprinde cativa pasi esentiali si anume: conceptul, solutia arhitecturala, alegerea materialului folosit si stabilirea modului de iluminare al spatiului.
In solutia arhitecturala se urmareste si indrumarea clientului catre un mobilier elegant, dar si functional, mobilier care sa vina in completare ergonomica cu spatiul dat.
Firma DUAL ART DESIGN vine in sprijinul amenajarilor interioare cu 2 elemente speciale:

1. Acvarii - acestea dau o atmosfera speciala interiorului, atat pe timp de zi - prin prezenta pestior, dar si pe timp de noapte - prin lumina difuza reflectata de apa.
2. Picturi decorative - acestea dau o personalitate interioarelor, precum si o atmosfera relaxanta.

Pentru o garsoniera mica, sau un apartament mic se pot obtine imbunatatiri ale functionalitatii prin amplasarea mobilierului, prin folosire de culori si texturi deschise, prin folosirea de materiale translucente si radiante. Lumina joaca si ea un factor esential in acest design de interior. Pentru o casa, amenajarea interioara poate fi putin diferita fata de locuintele colective.

 

 

 

 


Proiecte AmenajarI de Interior


 

 

 

amenajare de interior apartament amenajare interior garsoiera amenajare interioara cabinet medical amenajare interior bar cafenea
I Amenajare apartament I
I Amenajare garsoniera I
I Amenajare cabinet I
 I Amenajare bar cafenea I