DualArt Design

Arhitectura

Proiecte si Studii de Arhitectura pentru edificii eficiente, estetice si rezistente

Proiectul de arhitectura are rolul de a construi eficient, estetic si mai ales rezistent in timp prin solutiile tehnice alese si impuse (la fel cum spunea arhitectul antic Vitruvius despre calitatile unei cladiri: „ utilitas, venustas, firmitas").

Sprijiniti-va cu incredere pe proiectele noastre de arhitectura si veti obtine astfel o folosire optima a spatiului si simultan o calitate crescuta a calitatii vizuale. In acelasi timp veti obtine si un cost minim de investitii. Planificati mai intai si construiti apoi, pentru a preintampina problemele de mai tarziu legate de costurile inutile si mari de executie sau de utilizare si intretinere!*

Proiectul de arhitectura contine doua faze :

  1. Documentatie tehnica pentru autorizatie de construire (DTAC*) - este necesar pentru obtinerea autorizatiei de construire si realizarea constructiei sub forma legala. Va oferim acest serviciu icepand de la 6 euro pe metru patrat.
  2. Proiectul tehnic (PT) - este necesar pentru realizarea constructiei si contine detalile necesare pe santier . Va oferim acest serviciu icepand de la 3 euro pe metru patrat.

Alte servicii in domeniul arhitecturii executate de DUAL ART DESIGN sunt:

  1. Concept design - are rolul de a stabili cum va arata cladirea inaintea intocmirii proiectului de arhitectura.
  2. Reprezentari 3D - crearea unui model virtual al constructiei prezentata in proiect.
  3. Inserarea in sit real - se creaza o "imagine" a zonei unde se doreste construirea edificiului. Aceasta "imagine"  poate fi generata pe calculator sau intocmita cu ajutorul unor fotografii facute preliminar.

Pentru a pune in valoare o cladire, monument, strada, element natural se poate apela la iluminatul decorativ. Elementul dorit este astfel usor perceput pe timpul noptii.

Proiectul de iluminat decorativ cuprinde:
- planul de situatie cu amplasarea elementelor de iluminat.
- sudiu de iluminat al fatadei.
- cantitati de materiale.

Mentiuni:

*Cele mai ieftine materiale precum BCA-ul nu sunt neaparat si cele mai bune solutii.

*D.T.A.C. - docuentatia tehnica pentru obtinerea documenttiei de urbanism poarta numele de P.A.C. - proiect pentu obtinerea autorizatiei de constructie.

 

Concluzie: Proiectul de arhitectura este inclus in documentatia tehnica de construire si foloseste pentru realizarea de edificii umane.