dual art
dual art

dual-art top

Fotografie

Ultimele stiri
  • 2010-08-23

    Aplicatie Calcul TVA
     Echipa noastra va pune gratuit la dispozitie o aplicatie ce calculeaza TVA-ul si impozitul pentu incasarile sau cheltuielie dvs. Aplicatia…

 Fotografie -  poza digitala - editare fotografii

 Oferim servicii foto / video si  editare grafica fotografii

 O fotografie imortalizeaza un moment din timp. Aceste fotografii ne vor aminti de acele momente placute de fiecare data cnad le vom revedea.

 De aceea consideram ca pentru astfel de momente aveti nevoie de un profesionist ce poate realiza fotografii de calitate.

 O fotografie de calitate este acea fotografie care benrficiaza de o imagine clara si bine incadrata, de o lumina buna si un cadru ce surprinde esentialul.

 De multe ori se intampla ca o fotografie sau mai multe fotografii sa prezinte mici defecte. Graficienii nostri vin in sprijinul dumneavoastra si va ofera un seviciu de editare grafica a fotografiilor (pozelor). Putem corecta orice defect al unei fotografii (poza), putem adauga sau scoate obiecte din fotografii  sau poze digitale.

 Daca doriti sa modificati o fotografie (poza digitala) pentru a o oferii cadou si aveti o idee haslie in acest sens va asteptam pentru a realiza impreuna acet proiect.

Click pe linkul de Porotfoliu foto pentru a vedea cateva exemple realizate.

 

 

 Fotografie -  poza digitala - editare

 Fotografie -  poza digitala - editare fotodual-art bottom


Valid XHTML 1.0 Transitional

Afaceri

Catalog Web | Director-Web.net | director web
» Jocuri online | Total Top Director web
     
  Link exchange  
  » Jocuri online