dual art
dual art

dual-art top

Plan urbanistic zonal

Ultimele stiri
 • 2015-11-04

  Proiect prevenire incendii
  Proiect prevenire incendii SC. Dual Art Design Srl realizeaza proiecte de instalat de detectie, prevenire  si almare incendii la pretul de 1 euro/mp.   detalii
 • 2012-05-23

  Plan Urbanistic Detaliu 500euro
  Plan Urbanistic Detaliu 500euro    Plan Urbanisc Detaliu - PUD incepand de la 500 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Detaliu… detalii
 • 2010-11-01

  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro
  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro    Plan Urbanistic Zonal - PUZ incepand de la 700 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Zonal… detalii

 

Plan Urbanistic Zonal  - PUZ - Regulamet de urbanism

Realizam Proiecte tip PUZ ( Plan Urbanistic Zonal ) incepand de la 700 euro. Pentru suprafete mai mari pretul se negociaza.

 

Un Plan Urbanistic Zonal (Planul de Urbanism Zonal ) - PUZ -  este un proiect in cadrul urbanismului si amenajarii teritoriului ce porneste de la regulamentul local de urbanism al PUG -ului si reglementeaza zonele acestuia.

Orice Plan Urbanistic Zonal (Planul de Urbanism Zonal ) - PUZ- are un caracter aparte intrucat are ca finalitate un Regulament de Urbanism. Are deci caracer de lege.

Proiectul Urbanistic Zonal  are o Importanta deosebita deoarece poate modifica parti din regulamentul local de urbanism.  Acest fenomen se intampla atunci cand se doreste construirea unei cladiri ce depaseste suprafata, inaltimea sau schimba regimul de proprietate sau functiunea zonei.

Foarte important este faptul ca acest Plan Urbanistic Zonal  ( PUZ ) poate tine loc de regulament local de urbanism in zonele in care nu exista PUG aprobat, autorizatiile de construire se eliberaza in baza acestui Plan de Urbanism Zonal.

Proiectul Urbanistic Zonal detaliaza prevederile Proiectului Urbanistic General. Regulamentul Local de Urbanism imparte zonele orasului in UTR-uri (untati teritoriale de referinta), pe care Planul de Urbanism Zonal le detaliaza aratand astfel functiunile, lotizarile sau prezinta rezolvarea problemelor in detaliu.

Pentru a va exemplifica, va prezentam un extras din PUG-ul Calarasului, prin care se distinge zona centrala a orasului si cum a fost aceasta reglementata de PUZ - zona centrala (Proiect Urbanistic zona centrala).

plan de urbanism zonal
           Plan urbanistic General PUG          []         Plan urbanistic zonal  PUZ-zona centrala

Planul Urbanistic Zonal (Planul de urbanism zonal) - PUZ - are un rol important in cadrul dezvoltarii orasului; deoarece detaliaza reglementarile PUG, si poate tine loc de regulament

 







dual-art bottom


Valid XHTML 1.0 Transitional

     
  Link exchange  
  Giggle.ro | Calcul-tva.ro | Herbalist.ro