dual art
dual art

dual-art top

Plan Urbanistic General - PUG

Ultimele stiri
 • 2015-11-04

  Proiect prevenire incendii
  Proiect prevenire incendii SC. Dual Art Design Srl realizeaza proiecte de instalat de detectie, prevenire  si almare incendii la pretul de 1 euro/mp.   detalii
 • 2012-05-23

  Plan Urbanistic Detaliu 500euro
  Plan Urbanistic Detaliu 500euro    Plan Urbanisc Detaliu - PUD incepand de la 500 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Detaliu… detalii
 • 2010-11-01

  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro
  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro    Plan Urbanistic Zonal - PUZ incepand de la 700 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Zonal… detalii

 

Plan Urbanistic General P.U.G.- Regulament General de Urbanism, (regulament de urbanism general, regulament general de urbanism RLU, plan de urbanism general)

 

Planul Urbanistic General ( PUG-ul) - este un studiu ce porneste de la planurile de amenajare a teritoriului national. Acesta preia informatiile din documentatiile de urbanism aprobate si furnizeaza o strategie de dezvoltare pentru urmatorii 10-15 ani. PUG-ul poate face propuneri de dezvoltare pe termen mediu si lung.

Un plan urbanistic bine realizat trebuie sa analizeze toate problemele acelei asezari umane si sa propuna solutii pentru acestea. Din perioada de analiza se extrage un diagnostic , se propune o viziune - imaginea finala peste 15 ani. (Ex: Portul Constanta cel mai mare port European in 2035)

In urma acestei planificari strategice si operationale se vor obtine anumite directii de actiune, un regulament pentru intreg teritoriul studiat.

Un Plan de Urbanism General va conduce o asezare umana spre o dezvoltare controlata pentru evitarea aglomerarilor, sau al activitatilor nepotrivite ca apropiere - ex: zona industriala vecina cu zona de locuit - rezulta poluare fonica si cu noxe, astfel cele doua categorii trebuiesc separate.

Planul Urbanistic General urmareste aplicarea legislatiei in vigoare din punct de vedere architectural si urbanistic.

 

Firma Dual Art Design realizeaza Planuri Urbanistice Generale pentru asezari umane de tip comune, orase, municipii.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati prin Emai sau prin telefon. (aceste informatii le puteti gasi in zona de contact.)

 

 

 

PUG Calarasi

PUG Calarasi - Plan Urbanistic General Calarasi in colaborare cu Arh. Constantin P.dual-art bottom


Valid XHTML 1.0 Transitional

     
  Link exchange  
  Giggle.ro | Calcul-tva.ro | Herbalist.ro