dual art
dual art

dual-art top

Grafica

Oferim servicii profesionale de grafica, portofoliu grafica, grafica site, grafica si design, grafica website, interfata grafica, grafica vectoriala, grafica digitala, web design grafica, grafica pe calculator, grafica publicitara.

 

Grafica este un domeniu foarte vast si reprezinta exprimarea vizuala a unor idei, sentimente, concepte. Aceasta are o traditie foarte bogata si a devenit cat mai specifica divizandu-se in functii de domeniul din care face parte.

Astfel pornind de la grafica ca arta pura s-a trecut catre utilizarea acesteia in diverse domenii precum - grafica publicitara, grafica site-urilor web (webdesign), interfata grafica a unor programe sau jocuri. Nu doresc sa se inteleaga ca grafica unui site nu poate fi arta insa de cele mai multe ori primeaza utilul iar grafica se subordoneaza acestuia. Totusi grafica ramane o forma de exprimare foarte importanta si ofera informatii directe catre constient sau subonstient. Astfel o grafica buna poate pune in valoare un proiect, o idee, un concept.

Noi va stam la dispozitie pentru realizarea design-ului grafic in domeniile mai sus mentionate.


Sorteaza dupa:

Catalog de prezentare pentru case ecologice

Catalog-de-prezentare-pentru-case-ecologice


dual-art bottom


Valid XHTML 1.0 Transitional

     
  Link exchange  
  Giggle.ro | Calcul-tva.ro | Herbalist.ro