dual art
dual art

dual-art top

Concept Design

Concept design in arhitectura, urbanism si peisagistica

 

[ Proiecte Concept ]   [ Concept design Tartasesti ]   [ Descarca Catalog Concept Design Tartasesti ]

 

Concept design-ul vine in ajutorul dumnevoastra pentru a face mai usoara alegerea unui proiect de casa. Acesta contine simulari 3D - imagini, perspective si filme. Pe langa cele patru fatade proiectul contine planul acoperisului si planul tuturor nivelurilor.

De aici se poate porni spre realizarea documentatiei tehnice de autorizatie a constructiei. In acest fel timpul de elaborare al proiectului este scurtat foarte mult.

In acest sens va propunem cateva modele de constructii pe care le oferim pentru dezvoltarea proiectelor dumneavoastra.

Daca doriti un alt concept de arhitectura atunci specialistii nostri va pot crea, de asemenea, concepte noi de arhitectura sau urbanism cu un design deosebit care se poate potrivi mai bine ideilor dumneavoastra pentru proiect.

Concept design-ul se poate aplica si in alte domenii: urbanism sau amenajare peisagistica. Pentru urbanism cat si pentru amenajarea peisagistica se poate crea o imagine virtuala a ansamblului rezidential, al amenajarii urbanistice, al gradinii, al parcului sau pentru orice alta amenajare peisagistica pe care doriti sa o realizati.

 Concept design-ul se foloseste foarte des in marketing pentru urbanism si amenajarea peisagistica. Pentru a intelege mai bine cum functioneaza concept design-ul in vanzari vom exemplifica pe un proiect.

    EX: Complex de case naturale - Cartier Ecologic Tartasesti

   In localitatea Tartasesti se va crea primul cartier de case ecologice. Acest concept de asezamant natural este foarte nou si putin folosit in Romania. Un alt aspect inovator pentru acest proiect este si folosire geometriei sacre in geometria planurior si a volumelor cladirilor.

 Pentru acesta investitie am folosit concept design-ul in urmatoarele domenii: Arhitectura ( pentru case - concept de arhitectura), urbanism (realizarea lotizari 3D si amplasarea caselor ) si pentru peisagistica (amenajarea peisagistica a vegetatiei)

Au fost create 5 concepte de case naturale si un concept de lotizare ubanistica. Pentru crearea imaginii complete asupra acestui ansamblu rezidential ecologic am folosit simulari 3D pentru lotizare si pentru constructiile propuse. Astfel dezvoltatorul de proiect a obtinut o imagine deosebita pentru proiectul de urbanism. Rezultatul acestui concept de arhitectra si urbanism materializat in reprezentari 3D poate fi inteles foarte usor si de cumparator.

Concluzie: Concept design-ul vine in ajutorul dumneavoastra pentru a face mai usoara alegerea unui proiect si facilitarea procesului de marketing. De asemenea o data facut proiectul de concept design pentru arhitectura, urbanism sau peisagistica, drumul pentru realizarea proiectului pentru obtinerea autorizatiei de constructie (DTAC) este mult mai usor de realizat, iar timpul pentru redactarea acestuia este mult mai mic deoarece modificarile au fost facute in proiecectul de concept design.

 

 Va punem la dispozitie urmatoarele Proiecte Concept pentru arhitectura si urbanism:


Sorteaza dupa:

Eco Dome

Eco-Dome

Casa ecologica din pamant si lemn.

Vila Archaeus

Vila-Archaeus

Conceptul acestei case porneste de la simbolul Florii Vietii, simbol…

Vila Infinitas

Vila-Infinitas

Vila Infinitas este locuinta ecologica bazata pe forme organice. Aceasta…

Vila Galaxy

Vila-Galaxy

Vila Galaxy este inspirata din configuratia expansiva a universului. Acesta…

Floarea vietii

Floarea-vietii

Conceptul acestei case porneste de la simbolul Florii Vietii, simbol…

Casa eco - acoperis rotund

Casa-eco-acoperis-rotund

Casa eco - acoperis rotund

Pensiune Montana

Pensiune-Montana

Pensiune montana

Casa Montana

-Casa-Montana

Casa montana in trepte, ideala pentru un teren cu o…

dual-art bottom


Valid XHTML 1.0 Transitional

     
  Link exchange  
  Giggle.ro | Calcul-tva.ro | Herbalist.ro