dual art
dual art

dual-art top

ARHITECTURA

Ultimele stiri
 • 2015-11-04

  Proiect prevenire incendii
  Proiect prevenire incendii SC. Dual Art Design Srl realizeaza proiecte de instalat de detectie, prevenire  si almare incendii la pretul de 1 euro/mp.   detalii
 • 2012-05-23

  Plan Urbanistic Detaliu 500euro
  Plan Urbanistic Detaliu 500euro    Plan Urbanisc Detaliu - PUD incepand de la 500 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Detaliu… detalii
 • 2010-11-01

  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro
  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro    Plan Urbanistic Zonal - PUZ incepand de la 700 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Zonal… detalii

Proiecte si Studii de Arhitectura pentru edificii eficiente, estetice si rezistente

Proiectul de arhitectura are rolul de a construi eficient, estetic si mai ales rezistent in timp prin solutiile tehnice alese si impuse (la fel cum spunea arhitectul antic Vitruvius despre calitatile unei cladiri: „ utilitas, venustas, firmitas").

Sprijiniti-va cu incredere pe proiectele noastre de arhitectura si veti obtine astfel o folosire optima a spatiului si simultan o calitate crescuta a calitatii vizuale. In acelasi timp veti obtine si un cost minim de investitii. Planificati mai intai si construiti apoi, pentru a preintampina problemele de mai tarziu legate de costurile inutile si mari de executie sau de utilizare si intretinere!*

Proiectul de arhitectura contine doua faze :

 1. Documentatie tehnica pentru autorizatie de construire (DTAC*) - este necesar pentru obtinerea autorizatiei de construire si realizarea constructiei sub forma legala. Va oferim acest serviciu icepand de la 6 euro pe metru patrat.
 2. Proiectul tehnic (PT) - este necesar pentru realizarea constructiei si contine detalile necesare pe santier . Va oferim acest serviciu icepand de la 3 euro pe metru patrat.

Alte servicii in domeniul arhitecturii executate de DUAL ART DESIGN sunt:

 1. Concept design - are rolul de a stabili cum va arata cladirea inaintea intocmirii proiectului de arhitectura.
 2. Reprezentari 3D - crearea unui model virtual al constructiei prezentata in proiect.
 3. Inserarea in sit real - se creaza o "imagine" a zonei unde se doreste construirea edificiului. Aceasta "imagine"  poate fi generata pe calculator sau intocmita cu ajutorul unor fotografii facute preliminar.

Pentru a pune in valoare o cladire, monument, strada, element natural se poate apela la iluminatul decorativ. Elementul dorit este astfel usor perceput pe timpul noptii.

Proiectul de iluminat decorativ cuprinde:
- planul de situatie cu amplasarea elementelor de iluminat.
- sudiu de iluminat al fatadei.
- cantitati de materiale.

Mentiuni:

*Cele mai ieftine materiale precum BCA-ul nu sunt neaparat si cele mai bune solutii.

*D.T.A.C. - docuentatia tehnica pentru obtinerea documenttiei de urbanism poarta numele de P.A.C. - proiect pentu obtinerea autorizatiei de constructie.

 

Concluzie: Proiectul de arhitectura este inclus in documentatia tehnica de construire si foloseste pentru realizarea de edificii umane.

 dual-art bottom


Valid XHTML 1.0 Transitional

     
  Link exchange  
  Giggle.ro | Calcul-tva.ro | Herbalist.ro