dual art
dual art

dual-art top

CONSTRUCTII

Ultimele stiri
 • 2015-11-04

  Proiect prevenire incendii
  Proiect prevenire incendii SC. Dual Art Design Srl realizeaza proiecte de instalat de detectie, prevenire  si almare incendii la pretul de 1 euro/mp.   detalii
 • 2012-05-23

  Plan Urbanistic Detaliu 500euro
  Plan Urbanistic Detaliu 500euro    Plan Urbanisc Detaliu - PUD incepand de la 500 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Detaliu… detalii
 • 2010-11-01

  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro
  Plan Urbanisc Zonal - 1500 euro    Plan Urbanistic Zonal - PUZ incepand de la 700 euro    Firma Dual Art Design ofera servicii de proiectre pentru Plan Urbanistic de Zonal… detalii

Servicii de constructie: Constructii de beton, lemn si metalice.

costructii lemn constructii beton constructii metal

 

 

In urma unei experiente bogate in proiectare dar si datorita unor colaborari reusite in domeniul constructiilor va putem oferi sprijin in realizarea de constructii din beton, constructii din lemn sau constructii metalice.

Fie ca aveti sau nu un proiect ne putem intalni si discuta despre constructia pe care doriti sa o realizati.

Firma de constructii alaturi de care dezvoltam diferite proiecte de arhitectura realizeaza constructii tip vila, constructii tip locuinta colectiva, constructii de cadre individuale din beton sau lemn, constructii tip amenajari de interior.

Lucrarie de constructie sunt realizate la cele mai inalte standarde iar materialele folosite sunt de ultima generatie si de buna calitate.

Pretul pentru lucarile de construire variaza in functie de proiect, de materialele si finisajele pe care le doriti. Pretul final este calculat in urma unui deviz de materiale conform preferintelor dvs.

Oferta:

Constructii din Beton si zidarie                    350 euro/mp

Constructii de lemn

                   340 euro/mp
Constructii metalice   Pretul se calculeaza in baza unui deviz

Putem realiza atat constructii la cheie, la rosu sau gri. In functie de optiunile dumneavoastra putem calcula un pret impreuna.

Pentru lucararile de construire tip amenajari de interior pretul va fi calculat in functie de materialele de constructie si finisajele pe care le doriti.

Pentru mai multe detalii contactati-ne prin intermediul paginii de contact.

 

poze santier constructii
Amenajare Vila Henri Coanda - Constructor Ionut C.

 dual-art bottom


Valid XHTML 1.0 Transitional

     
  Link exchange  
  Giggle.ro | Calcul-tva.ro | Herbalist.ro